Koret


NOTA-koret består af p.t af 23 medlemmer. Koret arbejder med alle grene af den klassiske tradition indenfor såvel kirkemusik som verdslige kompositioner, og vi ynder at sammensætte vores repertoire således, at ny og gammel musik kombineres til en homogen helhed.


Vi giver årligt 6-7 koncerter, primært i kirker, men vi afholder også gerne koncerter på offentlige steder i Århus.


NOTA-koret arbejder ofte sammen med Århus Symfoniorkester. Senest d.19. & 20. januar 2018 hvor vi medvirkede ved to kritikerroste opførelser af Arnold Schöenbergs "Gurrelieder"

HVEM ER NOTA-KORET?

HISTORIE


NOTA-koret, er dannet af Mogens Helmer Petersen, der  i 1968, grundlagde det som et kor af musikstuderende. Koret er dermed solidt forankret i det århusianske musikliv.


I sine første leveår var koret kendt for sine utraditionelle og ofte lidt vovede satsninger, hvor repertoiret spændte vidt, lige fra det helt eksperimentelle over til store klassiske opførelser.


Senere overgik koret til udlukkende at beskæftige sig med den klassiske genre

VORES VISION


Koret har ambitioner om at være blandt de bedste amatørkor i Århus.


Med sangglæden og ambitionen som drivkraft synger vi gerne større klassiske korværker samt et a cappella repertoire af sange på de nordiske sprog og engelsk, tysk og latin.

INFO


Notakoret øver torsdage kl. 19.30 til 22.00 


Prøverne foregår i Helligåndskirken, Torpevænget 1, 8210 Århus V


Koret består pt. af:

5 Sopraner

6 Alter

3 Tenorer

4 Basser

2019 © NOTA-koret  -  All Rights Reserved

NOTA-koret støttes af:

Dette website benytter sig af cookies for at gøre din browseroplevelse bedre. Klik "Godkend" for at acceptere brugen af cookies

Godkend